Vær kreativ med de små fingre

Det er godt for motorikken at arbejde med sine hænder. Man lærer at bruge fingrene og styre selv de mindste bevægelser. Arbejde med hænderne er godt, også for det mentale. Man kommer ud af hjernen og ned i fingrene, for når hjernen skal koncentrere sig om, hvad fingrene laver, så har den ikke tid til at overtænke og fylde os med indre støj. Både det fysiske og mentale har godt af at forme ting med hænderne. Og der kommer mange fine ting ud af det.

Med Silk Clay kan du forme de sjoveste, fineste og skønneste figurer med fingrene. Det er nemt at arbejde med, og dejligt at have mellem fingrene. Hvis det er dårligt vejr ude, og du trænger til at lave noget inde, så er det alle tiders skønne beskæftigelse at modellere med Silk Clay. Man kan få Silk Clay i alle mulige farver og man kan blande sine egne farve ved at ælte flere farver sammen. Det er sjovt og spændende og der kan komme de fineste figurer ud af det.

Pynt med Foam Clay

Du kan pynte dine figurer med Foam Clay. For eksempel hvis du skal lave flotte øjne på din figur. Det er utroligt nemt at arbejde med, og kreativiteten kan få frit løb. Og hænderne bliver brugt til at skabe og udforske, det er en fryd at se på, og være med til. Med Silk Clay og Foam Clay kan du også dekorere ting. Det kan være alt muligt.

Hvis adventskransen skal pyntes, så er Silk Clay og Foam Clay oplagt til formålet. Og hvis du har fundet en sjov pind eller sten, som du gerne vil pynte, så kan det også nemt lade sig gøre. Og det er meget let at forme og tørrer ved stuetemperatur. Lad fingrene arbejde og brug din fatasi. Der er uendelige muligheder i en klump Silk Clay.

Køb en gaveæske

Hos Bog & Idé kan du få gaveæsker med Silk Clay og Foam Clay, hvor der er alt det, du skal bruge. Der er til mange timers sjov og kreativitet i sådan en æske.