Skal du have cykelkurv på cyklen?

Det moderne menneske er et cyklende menneske. I hvert fald hvis man bor i byen og gerne vil komme omkring. Cyklen er fleksibel og kan komme frem overalt, og den er ikke så svær at finde parkeringsplads til som en bil. Man er ikke afhængig af bussernes stoppesteder og bilernes parkeringspladser, når man har en cykel at komme rundt på. Og det ser jo faktisk smukt ud, når man sådan kommer cyklende, rank og kæk i sadlen med bagagen i cykelkurven.

En cykelkurv flet er vel nok den smukkeste cykelkurv, man kan få. Og romantisk er den jo også med sit naturlige look. En cykelkurv i flet er ikke så kønsløs som en af metal. En cykelkurv flet er for den selvstændige kvinde, der står ved sin gode smag og bærer den med på styret af sin cykel. Her er plads til tasken og lidt indkøbsvarer. Og smukt ser det ud, når det ligger der i kurven foran én, når man cykler hjem.

Glæden ved det smukke

Hvis man godt kan lide, at tingene tager sig smukt ud, så er det en cykelkurv flet, man vælger fremfor alle de andre. For den er smuk og bliver kun smukkere af vind og vejr. Lidt patina skader ikke på en cykelkurv flet. Det er et valg, man tager, når man sætter sin flettede cykelkurv på styret. Et valg der signalerer, at her prioriteres skønhed over det praktiske. Ikke fordi det ikke må være praktisk, men det skal være praktisk på en smuk måde.

En cykelkurv flet kan holde længe og transportere mange gode ting for én. Bagagebærer går også an, men så er bagagen ude af syne. Man kan lettere holde øje med sin bagage i en cykelkurv. Den ligger der foran en og lige mellem hænderne, så man nemt kan snuppe den, når man stiger af cyklen, vel fremme.

Naturlighed på cyklen

En cykelkurv flet ser naturlig ud. Som en fuglerede der sidder på styret og holder éns ting. Det er en rar følelse med lidt natur midt i byen. En cykelkurv i flet er det naturlige valg for en naturlig kvinde.