Skab din stil med smykker og accessories

Der er masser af lækkert tøj, der kan understøtte din stil med sine grundlæggende linjer. Løfte din udstråling og give lige præcis dit personlige look den retning du har søger. Det er godt at lægge grunden med de rigtige sko og beklædning. Men når prikken over I’et skal sættes, så er det smykkerne og de nøje udvalgte accessories, der skal på banen. Det er i detaljen man finder den sande stil og den helt rigtige retning.

Tag et kig på de fine ting fra pico. Der er mange lækre smykker og accessories at finde i universet fra pico. Design, som vil klæde også din stil og løfte dit udtryk til nye højder. Det er dansk designede smykker og accessories, du finder i kollektionerne fra pico. Ofte et smukt og enkelt design med et strejf af spændende fine detaljer, som ofte giver det lille pift, der skal til for at køre den helt hjem. Med smykker og accassories fra pico får du mulighed for at styrke dit udtryk.

Dansk kvalitet

Anne-Marie Pico åbnede sin første butik på Østerbro i København 2004. Dermed var brandet pico en realitet. Og siden har pico fået mere og mere vind i sejlene, takket være det smukke og farverige design, der har referencer til de fleste kvinders individuelle look. Et brand som pico bringer detaljer ind i en hver kvindes stil, giver den en dybere autencitet og sætter kronen på værket.

Og lige præcis det der sidste, som får det hele til at gå op i en højere enhed, er meget kendetegnende for det som pico kan. Det er i detaljen den sande mester i stil og udtryk viser sig. Her har pico lige det du skal bruge. Uanset hvilket udtryk du prøver at skabe.

Høj standard og klasse

At træde selvsikkert ud i verden, med tøj, sko og accessories, der sammen spiller og understøtter dit helt unikke og specielle look, det er en fryd hver gang. Har du sammensat det hele som du vil have det, så ses det og mærkes af din omgangskreds. Du har ro på dig selv, for du har fundet dig selv i dit eget udtryk.