Leder du efter en brugt Mercedes med højt til loftet?

Det er aldrig en dårlig idé at se på Mercedes, hvis man skal købe en brugt på. Mercedes har robustheden og soliditeten til at holde til flere ejere – og holde længe. Der er kommet mange forskellige modeller gennem tiden. Alt fra de små sporty typer til de store SUV-prægede biler med stor muskelkraft. Hvis man er til god plads og højt til loftet, så er det nok det sidste kategori man skal gå på opdagelse i. Men her er også virkelig noget at komme efter.

En brugt mercedes gle er et mesterværk i ydelse og komfort. Med mercedes gle er der kommet en model, som har muskler og styrke og samtidigt en luksuriøs indretning, der imponerer med sin komfort. Her har du plads til det hele. Du sidder højt og har det store overblik over trafikken fra førersædet i din mercedes gle. Og familien vil føle sig godt tilpas i den rummelige kabine. Man kan ikke overvurdere betydningen af højt til loftet og luft omkring sig.

Automatgear og træk på alle fire

En mercedes gle har, som standard, det superlækre 9G-tronic automatgear. Det skal opleves, hvor godt det fungerer. Og det avancerede 4-MATIC firehjulstræk sørger for at holde dig på banen, også selvom vejen skulle blive lidt bumpet. Du kommer sikkert frem med en mercedes gle. Det er en køremaskine i den absolutte luksusklasse.

Når du sidder bag rettet i en mercedes gle, så er du virkelig herre i eget hus. Du har masser af plads og masser af muskler. Det er den vidunderlige følelse af uafhængighed og frihed, som vi alle længes efter.

Pakket til langtur

Hvis du og familien skal på langtur, enten til sommerhuset eller ferielejligheden i syden, så er der rigeligt med plads til al den bagage I skal have med. For en mercedes gle har plads og rum til det hele. Og den er så behagelig at køre at du næsten ikke mærker det. Altså lige bortset fra den massive køreglæde, som strømmer ud af en mercedes gle. En køreglæde, som bare bliver ved, dag efter dag, år efter år.