Giv dig selv luksuriøs frihed med en Puma

Står du og skal til at investere i en ny bil, så har du nu muligheden for at springe på toget, der kører dig direkte ind i fremtiden. Eller rettere bilen. Der er så mange nye tiltag i Fords fantastiske Puma, som vil pirre din nysgerrighed og tilfredsstille din glæde ved lækkert design og innovativ teknologi. Et muskelbundt med helt enestående lavt brændstofforbrug, som vil tage dig med hvor end du ønsker. Og med høj sikkerhed.

Der er stil og sporty charme over en ford puma. Du vil med det samme fornemme den vibe af nytænkning, der stråler ud af en ford puma. Der har også været tænkt ud af boksen, da ford puma endnu var på tegnebrættet, og hele vejen frem til den første prototype stor klar til test. Skal du af med din gamle bil, så sælg din bil hurtigt, så du kan købe din nye ford puma. Du vil blive glad for den.

Teknologi og luksus integreret

Stiger man ind i den sporty udseende SUV-prægede ford puma, så kommer man ind i en superlækker kabine med læderindtræk og smukt digitalt kontrolpanel, spækket med ny teknologi. Her er massage i forsæderne og et overblik over funktionerne, som er overlegent nytænkt af udviklerne. Du kommer til at sidde godt bag rettet, selv på meget lange ture.

Det lækre SUV-præg, som skinner igennem overalt i en ford puma, understreges ved den gode kørehøjde, som ford puma ligger i på vejen. Det giver et godt overblik over trafikken og en god fornemmelse, når man kører. En ford puma er let og elegant trods sit kraftfulde ydre. Og teknologien giver dig en masse nye muligheder for støtte og hjælp på turen.

På farten med god økonomi

Du kommer let fra A til B med denne bil, selvom det føles som mere end blot en rutinemæssig køretur. Der er masser af køreglæde og lækre oplevelser i en ford puma. Ved rattet i en ford puma er du herre over en maskine, der er gennemsyret af nye tanker og ideer omsat til virkelige funktioner. Rigtig god tur.