De 2 bedste grunde til, at du skal vælge tøj fra Zoey

Modeverdenen kan være lidt af en jungle, og for mange kvinder er tøjkøb også forbundet med en god portion usikkerhed og stress. Men sådan bør det ikke være! Alle kvinder – uanset alder og størrelse – har ret til at føle sig smukke og godt tilpas.

Hvis du falder ind under den gruppe, som kaldes plus size, har du måske oplevet at føle dig forkert, utilpas og ubekvem, når det kommer til tøj. Men sådan behøver det ikke at være. Kvindekroppen er smuk og unik uanset form og størrelse, og alle fortjener at kunne købe tøj, der viser alle de bedste sider frem. Med tøj fra Zoey kan du gøre shopping til en god oplevelse.

Moderigtigt tøj i god kvalitet

Zoey producerer tøj i størrelserne 42 til 58 og kan dermed klassificeres som et plus size brand – selv om deres motto faktisk er, ”ZOEY Fashion has no size”. Men pointen med dette motto er ikke, at deres tøj ikke har størrelser, eller at det produceres i alle størrelser. Det er snarere et opgør med tidligere tiders tendens til, at mode kun blev produceret i mindre størrelser, og hvis man var en større model, måtte man tage til takke med stort og uformeligt tøj, som ikke fulgte moden.

Zoey er trendy og skaber tøj i gode kvaliteter, som følger moden. Plus size er ikke ensbetydende med kedeligt tøj, der skjuler kroppen, og det beviser dette mærke med deres lækre design, der giver et selvsikkert og sofistikeret look.

Pasform er alfa og omega

Pasform er altid vigtigt, når det kommer til mode, men i plus size størrelser er det altafgørende, at tøjet sidder rigtigt, fremhæver dine former på den helt rigtige måde og giver dig den bedste silhuet. Derudover skal det være behageligt at have på. Zoeys tøj laves i strækbare materialer, som giver den bedste pasform, og deres modeller er flatterende. Med dette mærke er du altså sikker på at finde lige præcis det tøj, der fremhæver alt det bedste ved dig. Tøjet har et feminint udtryk med masser af kant, og du kan derfor finde et outfit til alle anledninger.