5 ting du bør overveje, før du køber en ny printer

Der er mange ting, du skal overveje, når du køber en ny printer. Først og fremmest skal du tænke på, hvilken type printer du har brug for, ligesom du skal overveje størrelsen på printeren. Derudover skal du beslutte, om du har brug for at kunne printe farve. Du skal også tage stilling til, hvor mange sider pr. minut printer du har brug for og ikke mindst hvilket mærke og model printer du har brug for. Vi giver dig her en oversigt, så du nemt kan komme i gang med at skaffe din næste printer.

1. Hvilken type printer har du brug for?

Der er mange forskellige typer printere på markedet, så det er vigtigt at overveje, hvilken type printer der passer bedst til dine behov. Der er f.eks. laserprintere, inkjetprintere, multifunktionsprintere, fotoprintere, storeformatprintere og trådløse printere. Køber du f.eks. en printer, der har behov for printerpatroner, kan det være en god idé at købe fra starten af.

2. Hvilken størrelse printer har du brug for?

Der er både store og små printere på markedet, så det er vigtigt at overveje, hvilken størrelse printer der passer bedst til dine behov. Hvis du f.eks. skal bruge printeren til at printe store dokumenter eller plakater, så har du brug for en printer med en stor udskriftskapacitet. Printer du derimod kun A4 eller derunder, kan du nøjes med en standardstørrelse hjemmeprinter.

3. Hvilken farveprinter har du brug for?

Der er både farveprintere og sort/hvid-printere på markedet, så det er vigtigt at overveje, hvilken printer der passer bedst til dine behov. Hvis du f.eks. skal bruge printeren til at printe farvede dokumenter eller plakater, så har du brug for en farveprinter. Printer du derimod kun skriftlige opgaver mv., kan det være, at du kan nøjes med en sort/hvid-printer.

4. Hvor mange sider pr. minut printer har du brug for?

Der er både printere med høj og lav udskriftshastighed på markedet, så det er vigtigt at overveje, hvor mange sider pr. minut du har brug for. Hvis du f.eks. skal bruge printeren til at printe store dokumenter og/eller farvede dokumenter, så har du sandsynligvis brug for en printer med en høj udskriftshastighed.

5. Hvilket mærke og model printer har du brug for?

Der er mange forskellige mærker og modeller af printere på markedet, så det er vigtigt at overveje, hvilken printer der passer bedst til dine behov. Der er f.eks. Canon printere, Epson printere, HP printere, Brother printere, Lexmark printere, Samsung printere og Xerox printere. Vælg en printer, hvor du nemt kan få tilbehøret i en forhandler nær dig.