5 hyggelige ting du kan lave med dine børn til jul

Julen nærmer sig, og det betyder snart, at der er tid til at hygge sig med familie og venner. Hvis du har børn, kan det være en god idé at have nogle sjove og hyggelige aktiviteter, som I kan lave sammen. Det kan være alt lige fra at læse en julehistorie for børn eller bage julekager, til at pynte juletræet eller lave en snemand.
Her får du 5 forslag til hyggelige ting, du kan lave med dine børn til jul:

  1. Læs julehistorier for børnene
  2. Bage julekager
  3. Pynte juletræet
  4. Lave en snemand
  5. Lav en hyggelig (børnevenlig) julefrokost

Læs julehistorier for børnene

Det er en sjov og hyggelig ting at læse julehistorier for børnene. Det kan f.eks. være en julehistorie for børn eller måske en gammel klassiker som “Nissernes nat”. Du kan finde mange gode bøger med julehistorier for børn på bog-ide.dk.

Bage julekager

En anden aktivitet, som børnene kan elske, er at bage julekager. Det er en hyggelig ting at lave sammen, og så er det jo også sjovt at spise kagerne bagefter. Her kan I lave alle de sjove og klassiske kager til jul, f.eks. brunkager, klejner, makroner og pebernødder.

Pynte juletræet

Hvis I har et juletræ, er det en god idé at pynte det sammen. Det er en sjov, hyggelig og traditionel aktivitet, som I kan lave sammen. I kan pynte juletræet med alt den klassiske julepynt, f.eks. nisser, guirlander, stjerner, glimmer og engle.

Lave en snemand

Det er en sjov, hyggelig og klassiske aktivitet at lave en snemand. Hvis der er sne, kan I lave en rigtig stor og flot snemand. Hvis der ikke er sne, kan I bruge en pose med ris, som I kan forme til en snemand og pynte med en hue, en skæg og et par øjne.

Lav en hyggelig (børnevenlig) julefrokost

En hyggelig og sjov ting, som I kan lave, er at lave en hyggelig (børnevenlig) julefrokost. Det er sjovt for børnene at lave mad sammen med dig, og så er det jo også hyggeligt at spise den mad, som de har lavet sammen med dig. I kan for eksempel lave f.eks. stegte kød, frikadeller eller en pastasalat, som I kan spise til julefrokosten.

Konklusion

Hvis du har børn, kan det være en god idé at have nogle sjove og hyggelige aktiviteter, som I kan lave sammen. Der er mange sjove og hyggelige ting, som I kan lave sammen, f.eks. læse julehistorier, bage julekager, pynte juletræet, lave en snemand eller lave en hyggelig julefrokost.