3 tegn på at du trænger til en ny garderobe

Nogle mennesker går meget op i tøj og mode og ser altid ud som om, de netop er trådt ned fra catwalken. Andre interesserer sig overhovedet ikke for den slags og gider ikke at bruge tid på det. Hvis du er en af dem, så læs med her, hvor du kan se tre tegn på, at det er på tide at svinge dankortet og få købt noget nyt.

Der kan være mange tegn på, at man er lidt ude af trit med moden, har slidt sit tøj op eller simpelt hen mangler nogle kategorier i garderoben. Nogle af de sikre tegn kan du læse om her.

Tre grunde til at forny din garderobe

Et sikkert tegn på, at du mangler en ny jakke, er at den eneste du har, er din regnfrakke dame. En regnfrakke dame kan være både elegant og praktisk, men der er lejligheder, hvor andet er mere passende. Det kan f.eks. være, når du skal bryllup, julegudstjeneste eller hvis du står i den ærværdige situation, at du skal til slottet for at modtage ridderkorset. Så risikerer du rynkede bryn, hvis du tropper op i din regnfrakke dame.

Et andet sikkert tegn på at dit tøjskab trænger til en makeover er at du simpelt hen har slidt hul i dine bukser. Yndlingsjeansne kan være svære at give slip på, men når først bunden er gået ud, er det tid at sige farvel. Også selvom din regnfrakke dame måske går ned over bagdelen og dækker hullerne.

Går du stadig rundt i afghanerpels som i 1960érne er den helt gal, og så kan det ikke gå hurtigt nok med at komme afsted til stormagasinet eller en af de mange online tøjbutikker, der findes. Findes dette pelsede stykke beklædning i dit skab, bør det få dine alarmklokker til at ringe, og du bør straks reagere. Det er håbløs umoderne og vidner om, at du befinder dig i en anden tidsalder end langt de fleste af dine medmennesker. Indtil du får købt noget andet vil rådet herfra derfor være, at du ifører dig din regnfrakke dame.